Lecții de Stil - Tendințe primăvară - vară 2012



Și iată că a venit și primăvară, gradele în plus și noile colecții !

Acest sezon trebuie să avem în dulap rochii vaporoase, pasteluri, pantaloni în culori vii, imprimeuri florale și fructate, transaparente, ceva roșu și ceva albastru cobalt.

La vară este imperios să fim feminine! Să mizăm pe rochiţe croşetate, tricotaje lejere, pantaloni evazaţi din mătase, cămăşi fluide, eşarfe chic, salopete caline, culori pale, tăieturi rotunjite şi acceorii care să ne sublinieze eleganţa.

Primăvară-vară 2012. Tendinţe în încălţăminte

Cu vârf metalic, transparenti, cu sireturi, în culori îndraznete sau pastelate, pantofii noului sezon reprezinta un must-have pentru orice fashionista.
Pantofi cu vârf ascutit, metalic: În sezonul primavara-vara 2012 renuntam la botul rotund. Se poarta pantofii cu botul ascutit, metalic, care dau tinutei un aspect sofisticat. Fie ca alegi un vârf metalic…

Photos: www.style.com

Direcțiile în materie de genți sunt: culorile neon și color blocking; gențile ce pot fi purtate pe umăr, în diagonală; breteaua din lanțuri; așa numită Doctor Bag; franjurile; gențile cu printuri; pielea de reptilă; plicurile mari și gențile transparente.
În ceea ce privește mărimea, se poartă atât gențile mari cât și cele mici.


Photos: www.style.com

Commenti

Post più popolari