Lecții de Stil - Tendințe coafuri, make-up primăvară - vară 2012


TENDINȚE COAFURI PRIMĂVARĂ-VARĂ 2012
Pentru primăvara - vară 2012, coafurile alese de designeri ne-au surprins prin lejeritate și romantism fiind reprezentate atât de coafuri simple care să ne confere un look cât mai proaspăt și mai natural, cât și de coafuri retro pline de eleganță și glamour.
Mesajul pe care părul îl va comunică în acest sezonul este "wash and go”. Mișcarea naturala a parului va fi semnul distinctiv al verii. Va fi o revigorare a stilului rock și a părul drept.
Aspectul ideal pentru 2012 este "Super Clean", fiind mereu foarte natural.
TENDINȚE DE MAKE-UP PRIMĂVARĂ-VARĂ 2012

Modernul întâlnește vintage-ul într-un mod fresh, unic, așa că îți poți găsi și tu stilul personal. Rujul roșu tronează în continuare în topul preferințelor make-up artiștilor: mat, lucios, puternic, spre grena sau spre portocaliu. Roșul rămâne cu siguranță un trend în vogă și pentru această primăvară. Machiajului "ochi de pisică" îi este data o noua interpretare, codițele linerului fiind puternic arcuite în sus.
Tot pentru ochi, s-a folosit mult și argintiul metalic, pe toată pleoapă și chiar pe arcadă.
Sprâncenele puternice, groase, bine conturate dar totuși feminine au dominat pur și simplu defileele de modă, amintind de anii '60 și de Liz Taylor.

Commenti

Post più popolari