Lecții de Stil - un tribut adus lui Marilyn Monroe, colecția de varaƒ 2012 “Arcobaleno” Milano

Casa de Moda “Stelian Mosor” a lansat duminicaƒ 8 iulie, în showroom-ul din Via Vodice nr. 5 de la Milano, colecția de varaƒ 2012 “Arcobaleno” (“Curcubeu”), un tribut adus lui Marilyn Monroe.
Pentru colecția de vară “Arcobaleno” 2012, designer-ul Stelian Mosor s-a inspirat după stilul anilor ‘50, când lumea filmului era dominată de un sex simbol incontestabil, Marilyn Monroe, realizând vestimentații într-o amplă varietate de culori, vaporoase și pline de feminitate, care permit corpului o mișcare firească și transmit o eleganță relaxată.
Creațiile vestimentare au fost realizate din materiale naturale, cât mai fluide, precum mătasea, lycra, voal, jersey și inul. Culorile vii se regăsesc și în colecția Stelian Mosor. Designerul a optat pentru culorile marine: nuanțele de albastru, turcoaz și verde, precum și galbenul neon, roșul puternic, albul diafan, portocaliul și rozul. Noutatea colecției a constituit-o cămașa de in tradițională romanescă reinventata, prezentată într-o linie etno - vintage, au surpins invitații prin aplicațiile lucrate manual și atenția deosebită acordată detaliilor.
Nu au fost uitate nici iubitoarele de călătorii. Designer-ul a realizat o linie vestimentară în “in”, alegând culorile marine: alb și albastru. Salopete lungi, fuste scurte cu pliuri și topuri decoltate asortate cu bolerouri și berete de marinar, ce pot fi purtate atât în croazieră, cât și la plajă, la piscină sau la petrecerile în aer liber. Fi-ți îndrăznețe și alegeți cu încredere colecția “Arcobaleno”!
Irina Tirdea

Commenti

Post più popolari