Catrinel Menghia - Marlon - topmodel - senzatii romanesti la Milano - Talente romanesti by Irina Tirdea



IDENTIKIT: Moda, actorie, fotografie și pictură sunt mijloacele prin care Catrinel se exprimă, inspirat de tot ceea ce este artă și se implică in tot ceea ce o înconjoară. Nume: Catrinel Menghia (cunoscuta sub numele de Catrinel Marlon) Locul nasterii: 01 octombrie 1985, Iași Profesie: fashion top model international Masuri ideale: 1,77 metri, bust de 86 de centimetri, talie de 61 de centimetri, solduri: 89 cm.
Experienta: este cel mai bine cunoscuta pentru aparitiile ei din 2006 și 2009 in numarul din Sports Illustrated Swimsuit Issue, ca si imagine a marelui fashion designer Giorgio Armani din întreaga lume și al furnizorului de lenjerie franceză Lise Charmel. Inainte de a deveni un model cunoscut, Catrinel a fost o atleta olimpica, urmand cariera tatalui – campion la 400 de metri obstacole.
A fost descoperita la doar 16 ani de catre Liviu Ionescu, directorul agenției de fotomodele MRA. Menghia a terminat pe locul al treilea în competiția Ford "Supermodel România". A primit premiul pentru modelul României al anului 2002. Ce părere ai despre modă?
C.M.: Îmi place, apreciez moda italiană. Exista branduri de care mă simt fost foarte apropiată, cum ar fi Fendi, pe care-l iubesc. Munca mea de fotomodel este într-adevăr obositoare. Trebuie să te mişti dintr-o parte în alta, iar orarul este enervant. Cea mai bună lumină este la 5 dimineaţa, însă trebuie să te trezeşti la ora 3. Uneori trebuie să porţi pantofi cu un număr mai mic. Acest lucru este greşit, dar trebuie să o faci. Câştigi o avere, muncind atât.” Si-a facut debutul in televiziune la varsta de 17, atunci când ea a apărut în „Cerceii Tai” video muzical al trupei Krypton, în aceeași perioadă, ea a semnat un contract important cu „Major Model Management” la Milano. Aparitii importante, mentionam: Elle, Cosmopolitan, Maxim, FHM și Fitness și in diverse reclame pentru clienti prestigiosi precum Peroni, Fiat si multi altii.
Catrinel Menghia este imaginea Fiat 500 Abarth, ea aparand, anul trecut, intr-o reclama impreuna cu Charlie Sheen. Nu e putin lucru sa apari pe ecranul gigantic la Super Bowl, iar Catrinel a bifat si acest aspect, la editia din anul acesta, facand reclama modelului de automobil mentionat.
Dupa urmarea diverselor cursuri de recitatie, in 2011 isi incepe cariera de actorie in Italia cu scurtmetrajul La promessa si apoi cu lungmetrajul Tutti i rumori del mare ( premiat la Annecy cinéma italien), regizor Federico Brugia. Deasemenea o intalnim ca protagonista in regia lui Luigi Lo Cascio, La città ideale. In 2012, face parte din castul cunoscutului program TV din Italia (Mediaset) Chiambretti Sunday Show.
Viata personala: Menghia a fost căsătorita cu fotbalistul italian Massimo Brambati. In acest moment locuieste intre Romania, Italia si New York, unde profeseaza modelingul și actoria la Next Models. Hobby: Sportul, Moda, Cinema, Teatru, Televiziunea, Fotografia și Pictura. Pasiunea ei pentru pictura, a condus- o pe Catrinel pentru a deschide o galerie de artă la Studios din Roma, un studio de productii de film care au văzut unele dintre cele mai importante grupuri din istoria cinematografiei internaționale, o sinergie care încorporează magia cinematografiei și imprevizibilitatea in pictură . În 2013, Catrinel a lansat Catherinelle, o linie de genți de mână inspirate din amintiri din copilărie, idei care in cinema la Roma, se implică în mod continuu.
„Fiecare sac este o poveste, un film care ne aparține, ascuns de o ușă, dar spionat printr-o gaura a cheii”. Premiul Explosive Talent, pentru o "cariera promitatoare", in cadrul Festivalului de Film Giffoni Catrinel a jucat in doua episoade din serialul "CSI - Crime si Investigatii/ CSI: Crime Scene Investigation", difuzate in 2013 de CNS. In 2012, pentru a cincea oara, CSI a fost desemnat cel mai urmarit serial de televiziune din lume.
Catrinel Menghia: “Consider ca secretul reusitei in orice domeniu este perseverenta. Daca iti doresti sa realizezi un anumit lucru, muncesti pentru el si esti dispus sa treci cu brio peste obstacole pentru a-ti indeplini visul, si atunci cu siguranta vei reusi!”

Commenti

Post più popolari