Mireasa 2014 - stilul anilor ‘20 - Lecții de Stil by Irina Tirdea


În materie de nunți, anul acesta vom face o reîntoarcere în timp, la luxul și strălucirea anilor ‘20.
În ce privesc rochiilor de mireasă, designerii ne propun modelele romantice cu dantelă sau cele cu pliuri, aplicații cu nasturi frontali și fundițe, rochii inspirate din farmecul anilor ‘20. În 2014, rochiile de mireasă conțin elemente specifice nunților de epocă, iar printre cele mai în vogă creații, se remarcă modelele clasice și couture, rochiile de prințesă, rochiile fără bretele, cu bile, dar și rochiile cu linie A și cu fuste slim. Pentru miresele îndrăznețe care doresc o rochie unică, în tendințe sunt printurile florale care creează un efect vizual de excepție.
Întâlnim rochii cu aplicații discrete, precum paiete fine, pene și inserții de materiale prețioase sau bogate în dantelă brodată aplicată sau mărgele, dantelă tridimensională sau cele cut-edge, rochii tip sirenă sau cu decolteu în formă de inimă, scurte sau lungi. Propuneri pentru toate gusturile, astfel orice mireasă va străluci în ziua nunții ei și va arata ca o prințesă, conform tendințelor,talia picătură va fi scoasă în relief de corsajele asimetrice.
Va fi un an plin de culoare, începând de la culoarea orhideei, galbenul strălucitor, albastrul regal, auriul, ciocolatiu, verdele fistic până la crem. Aceste culori îndrăznețe pot fi integrate în accesoriile mireselor, rochiile domnișoarelor de onoare și în decoratiuniile locațiilor cerimoniale.
Pentru miresele “fashion addicted”, nu vor lipsi pantofi colorați, iar pentru cele romantice pot opta pentru panglici și fundițe într-o culoare electrică sau pală.
Hairstylistii ne oferă sfaturi în alegerea unui coc împletit sau a unui coc simplu cu o bandană eleganță. Se poartă de asemenea, coafurile inspirate din filmul “Marele Gatsby” și cele lejere.
Dar să nu uităm și de ținută mirelui. Papionul nu mai este la modă anul acesta, în schimb se poartă cravată și vestele. Costumul trebuie să fie ori extrem de formal și elegant sau dacă nu casual. De asemenea, este recomandat să se asorteze cravata cu vesta pentru un efect dramatic. Butonii de la cămașa trebuie să iasă în evidența, iar în tendințe acum sunt cei personalizați.
În ceea ce privesc decorațiunile, în trend, revin cele cu cristale sau cu panglici dar și decorațiuni aparținând curentului art deco. Pentru mesele festive trebuie adoptate elemente aurii, lumânări parfumate, aranjamente florale romantice și alte obiecte ce ne duc cu gândul la seratele relaxante pline de eleganța din trecut.
Să le purtați cu stil! Irina Tirdea

Commenti

Post più popolari